Dursun Çağlar’ı Kaybettik.

Derneğimiz üyesi değerli meslektaşımız Eskişehir Eti Arkeoloji Müzesi Müdürü M. Dursun Çağlar’ı kaybettik. Uzun yıllardır Eskişehir Müzesinde önce Uzman olarak daha sonra Müze Müdürü olarak görev yapan Dursun Çağlar, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz. Camiamızın başı sağ olsun.

1 Response

1. Mustafa Tekeli dedi ki:

Eskişehir arkeoloji Müzesi Müdürü Dursun Çağlar, gerek sakin ve pozitif kişiliği gerekse sivil toplum örgütlerinin projelerine önyargısız bakışıyla farklı bir değerdi. Özellikle derneğimizin “Frig başlığı / Phrygian cap” tanıtım mücadelesine çok değerli katkılarda bulunmuştu.Arkeolog ve tarihçi olmayıp, arkeoloji ve tarihle ilgilenen ve bu alanda emek veren kişi ve kurumları her zaman önemsemişti.Saygıyla anıyoruz.
    ESKİŞEHİR TURİZM VE TANITMA DERNEĞİ