Binlerce arkeolog istihdam bekliyor.

You may also like...

1 Response

1. Fatih TAŞTAN diyor ki:

Sevgili Binnur Çelebi’nin öne çıktığı etkinlik. Oradaydım. Hepsinin söylemlerini, düşüncelerini gözlemledim. Kamuoyu aslında yanlış anladı. İşçi Partisinin etkinliği sanıldı. Başarısız bir etkinlikti.
    Çünkü, bana göre böylesi toplantı ve etkinliklerin devri çoktan geçmiştir. Düdük çalmak, simit partisi, sayısal aşk ve pankart dikkatçiliği sanılanın aksine hiçbir dönüt sağlamıyor. Tinin sosyal kişilik ilkesi devreye giriyor ve zaten herbirinde farkında olunan noktalar bu kez sosyal niteliklerle evleniyor. Bu yeni algı, her üyece değişim/yeni adım olarak varsayılıyor. Oysa farkına varılamamış bir klasizmden başkası değil. Açıkcası bu klasizm hakkında Türkiye’de bir bilimsel çalışma henüz yazılmadı.

Atanamayan tarihçi ve arkeologlarla ilgili olağanüstü fikirlerim var. Heyecan vericiler.

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>