Üye bilgileri

A C İ L

Sayın Üyemiz,

1 Ekim 2018 tarihli ve 30552 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Dernekler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” ile dernekler tarafından her yıl Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğüne verilen beyannamede, dernek üyelerine ait bilgilere yer verilmesi zorunlu hale getirilmiştir. Bu çerçevede tüm üyelerimizin acil olarak TC kimlik No, doğum tarihi, cep telefonu numarası, e-mail adresi ve yerleşim yeri adreslerini derneğimize bildirmeleri gerekmektedir. Lütfen yukarıda istenen bilgileri en kısa sürede ad-soyad belirterek derneğimizin mail adresine (arkeologlardernegi@gmail.com) gönderiniz.

Dileyen üyemiz aşağıda yer alan Üye Bilgisi Güncelleme Formu’nu doldurarak bize iletebilir.

Teşekkürler

Arkeologlar Derneği Yönetim Kurulu