Türkiye Müzeciliği Çalıştayı Yapıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı “Kültür Strateji Belgesi”nin alt yapısının oluşturulmasına katkıda bulunmak üzere “Türkiye Müzeciliği” başlıklı çalıştay, ilgili bilim insanları, müze müdürlükleri ve sivil toplum temsilcilerinin katılımı ile 25 Ağustos 2016 tarihinde Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünde yapıldı.

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalıştaya, Sivil Toplum Kuruluşu temsilci olarak katılan Dernek Genel Başkanımız Dr. Soner ATEŞOĞULLARI, Yeni ve Yenilenen Müzelerle ilgili ilgili bir sunum yaptı. Sunumunda müzecilikte karşılaşılan sorunlara ilişkin görüş, öneri ve eleştirilerini dile getirdi.

Çalıştay, derneğimizin de katkılarıyla oluşturulan sonuç raporunun hazırlanmasından sonra tamamlandı.

IMG_7099 IMG_7112 L1190948 L1190953 L1190970 L1190974