Üye bilgilerinin güncellenmesi

Değerli Üyelerimiz,

Dernek olarak üyelerimizle daha iyi iletişim kurabilmemiz için üye bilgilerinin güncel olması son derece önem taşımaktadır.

Arkeologlar Derneği’ne üyeyseniz ve üye bilgilerinizin güncel olmadığını düşünüyorsanız, lütfen altta yer alan üye bilgileri güncelleme formunu doldurup arkeologlardernegi.gm@gmail.com adresine gönderiniz.

Bu sayede haber, duyuru, özlük hakları ve diğer güncel gelişmeleri sizinle çok daha çabuk paylaşma olanağı bulacağız.

İlginiz için teşekkürler.

ÜYE BİLGİLERİ GÜNCELLEME FORMU

1 Response

1. Çalışmalarınızı takip ediyorum.Arkeologlar sadece Kültür Bakanlığında değil, diğer bakanlıklarda da çalışmaktadırlar. Tüm arkeologların teknik eleman olarak 4 yıllık eğitim görmelerine rağmen, 3600 ek gösterge almaları gerekir. Halbuki mevcut durumda 2 yıllık eğitim görmüş gibi, 2200 ek gösterge almaktadırlar.Bu nedenle tüm arkeologların 3600 ek gösterge almaları için gerekli çabayı göstermenizi bekliyoruz.