Takım Arkadaşlarımız

Yeni yönetimle birlikte, Arkeologlar Derneği’nin bütün illerde temsil gücü ile görünürlüğünün arttırılması hedeflemiş ve gönüllü çalışma ekipleri sistemi hayata geçirilmiştir. Gönüllü takım arkadaşlarımız, siz meslektaşlarımıza  en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalara başlamışlardır. Gönüllü takım arkadaşlarımız, illerde derneğimizin bünyesine katılmak isteyen meslektaşlarımızın üyeliklerini organize etmekle birlikte, illerde gerçekleşecek aktivitelerden de genel merkezimizi haberdar etmektedirler.

Gönüllü çalışma ekibi sistemine katılmak isteyen meslektaşlarımızın bizimle iletişime geçmesi gerekmektedir. Unutmayalım ki derneğimizin temsil gücü ne kadar artarsa arkeologların temsil gücü de o kadar artar, en önemli çıktı da ülkemizdeki kültür varlıklarına yönelik tahribatın azalması olur. Bu tahribatın önlenmesi için hep birlikte çalışmamız şart.

İletişim: arkeologlardernegi@gmail.com

ADANA – Güney AYKIN, Çukurova Üniversitesi, Arkeoloji Bölümü 4. sınıf öğrencisi.

AĞRI – Nilay İĞREK, Arkeolog.

AKSARAY – Bilge Nur BOSTANCI, Arkeolog.

ANKARA – Nazlı Azerhan EKİN, Ankara Üniversitesi, Arkeoloji Bölümü Y.L. öğrencisi.

ANKARA – Beyzanur KARGI, Hacettepe Üniversitesi, Arkeoloji Bölümü 3. sınıf öğrencisi.

ANKARA – Koray ERDOĞAN, Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Arkeoloji Bölümü öğrencisi.

ANKARA – Elif Aze BOL, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi.

ANKARA – Ebru Gizem AYTEN, Ortadoğu Teknik  Üniversitesi (ODTÜ), Yerleşim Arkeolojisi Bölümü Doktora öğrencisi.

ANTALYA – Elif ÇAKIROĞLU, Akdeniz Üniversitesi, Arkeoloji Bölümü 3. sınıf öğrencisi.

BURSA –  Batın ÖZTÜRK, Uludağ Üniversitesi, Arkeoloji Bölümü Yüksek Lisans öğrencisi.

ÇORUM – Emrullah KALKAN, Hitit Üniversitesi, Araştırma Görevlisi, Arkeolog.

DENİZLİ – Ufuk HAPİL, Pamukkale Üniversitesi, Arkeoloji Bölümü 4. sınıf öğrencisi.

DİYARBAKIR – Emre YOL, Arkeolog.

ERZURUM – İbrahim AKBÖYREK, Atatürk Üniversitesi, Arkeoloji Bölümü 4. sınıf öğrencisi.

ESKİŞEHİR – Özlem ERYILMAZ, Anadolu Üniversitesi, Arkeoloji Bölümü 4. sınıf öğrencisi.

GAZİANTEP – Ali İSLAM, Gaziantep Üniversitesi, Arkeoloji Bölümü 2. sınıf öğrencisi.

HATAY – Gizem KOCAKAYA, Mustafa Kemal Üniversitesi, Arkeoloji Bölümü, 4.sınıf öğrencisi.

İSTANBUL – Esra AKGÖZ, İstanbul Üniversitesi, Klasik Arkeoloji Bölümü 2. sınıf öğrencisi.

İSTANBUL – Betül Dila SAÇAN, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Arkeoloji Bölümü 2. sınıf öğrencisi.

İZMİR – Doğukan DOĞANTAN, Dokuz Eylül Üniversitesi, Arkeoloji Bölümü 2. sınıf öğrencisi.

İZMİR – Rahman ŞENSOY, Katip Çelebi Üniversitesi, Türk İslam Arkeoloji Bölümü 4. sınıf öğrencisi.

İZMİR – Şehnaz YILMAZ, İzmir Demokrasi Üniversitesi, Arkeoloji Bölümü 1. sınıf öğrencisi.

KAHRAMANMARAŞ – Mehmet KIRKGEÇİT, Arkeolog.

KARABÜK – Akın ULU, Karabük Üniversitesi Arkeoloji Bölümü 4.sınıf Öğrencisi.

KARS – Ahmet DEMİRCİ, Kafkas Üniversitesi, Arkeolog.

KIRŞEHİR – Gamzenur CEZAN, Ahi Evran Üniversitesi, Arkeolog.

KÜTAHYA – Mehmet Ali KOCABAŞ, Dumlupınar Üniversitesi, Arkeoloji Bölümü Yüksek Lisans.

MANİSA – Osman AKCAN, Arkeolog.

NEVŞEHİR – Züleyha HERDEM, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Arkeoloji Bölümü 3. sınıf öğrencisi.

SAMSUN – Burçak AYDIN, 19 Mayıs Üniversitesi, Arkeoloji Bölümü 3. sınıf öğrencisi.

SİVAS – Mücahit Enes KAYA, Cumhuriyet Üniversitesi, Protohistorya ve Önasya Arkeolojisi Bölümü 4. sınıf öğrencisi.

VAN – Nejla KATILDI, Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Yüksek Lisans Öğrencisi.

ZONGULDAK – Fatih UCAY, Bülent Ecevit Üniversitesi, 4.sınıf Öğrencisi.