ARKEOLOGLAR DERNEĞİ ARKEOLOGLARA İSTİHDAM YARATMAK AMACIYLA İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA PROJE BAŞVURUSUNDA BULUNDU.

L1090748-001

2 Responses

1. salim yılmaz diyor ki:

öyle olacağına restorasyonlarla ilgili mutlaka arkeolog imzası olması ya da arkeologlar eliyle işlerin yürütülmesi olamaz mı. nasıl orman mühendislerinin büro açıp orman alanlarıyla ilgili imza yetkisi olduğu gibi, ya da işlerin onlar eliyle takip edilebildiği gibi.

2. Yunus diyor ki:

Dernek tarafından desteklenmek çok güzel bir gelişme, umarım ilerleyen aşamalarda da bu kararlılık sürdürülüp işsiz Arkeologlar için verimli bir çalışma yapılır.

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>